De pizzabus van Pizza Divino.

Pizza Divino rijdt met zijn pizzabus door de wijken om op bestelling voor de deur ambachtelijke Italiaanse pizza's te bereiden. Op deze manier krijgt u altijd een verse en hete pizza geserveerd.

De pizzabus van pizza Divino is uitgerust met een zeer geavanceerde keuken en is voorzien van de meest technische snufjes van dit moment. Hygiëne staat bij Pizza Divino hoog in het vaandel. 
Elke avond wordt de pizzabus van onder tot boven gereinigd zodat we de volgende dag weer “als nieuw” kunnen beginnen en alles er altijd perfect uitziet. Onze pizzabus is immers ons visitekaartje, u kunt begrijpen dat we daar heel zuinig op zijn. U kunt bij ons altijd direct in de keuken kijken. Wanneer u bij Pizza Divino een bestelling plaatst, en wij met onze pizzabus bij u voor de deur zijn aangekomen, kom dan gerust eens kijken!

Op dit moment is een IT bedrijf een op maat gemaakt bezorgsysteem aan het ontwikkelen zodat we op deze manier nog efficiënter te werk kunnen gaan. Wij houden er niet van dat onze klanten onnodig langer op onze heerlijke pizza's moeten wachten.

Hieronder kunt u nog wat foto's vinden van onze pizzabus.

Pizzabus Divino

  

Bestelling doorgeven?

Bel: 06-344 737 99

© 2013 - 2024 Pizza Divino | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel